Divendres, 26 d'Abril  |  78 Propietats 
| | | |
GRANS CASES A PREUS PETITS - CONSTRUCCIÓ TRADICIONAL
Ref. 0049
Tipus Immoble: Casa
Població: La Garriga
Zona: Arreu del Vallès

Descripció:

Et proposem construïr junts el teu somni, amb 3 noves col.leccions de models de cases a escollir, fetes de construcció tradicional amb la màxima qualitat, amb les últimes línies avantguardistes i minimalistes amb uns acabats de primeríssima qualitat que també, si vols, pots modificar o ampliar segons el teu pressupost; pots sumar estances, modificar l´estilisme i paisatgisme, posar una piscina, llar de foc, barbacoa, domòtica … i tot allò que somies per la teva llar a preus molt bons! Tots els projetes han estat molt estudiats per donar el màxim rendiment a tots i cadascún dels m2. que component cada model d´habitatge. Tot i això, permeten ser configurables 100% a la teva mida i necessitats. Habitatges de 120, 200 i 250 m2. de disseny amb la vivenda principal en planta o en dos segons el tipus de projecta. El Preu és des de. El Preu no inclou la parcel.la ni d´altres conceptes. Consulteu Preus i Condicions !!

Memòria Qualitats:

Cuina equipada amb electrodomèstics Cata & Celler de Can Roca i Silestone, oberta al menjador o tancada. Banys amb sanitaris Jacob Delafon Paris i ceràmica de Porcelanosa i Marazzi. Paviments de parquet laminat o de gres porcel.lànic de disseny italià. Tancaments d’alumini, etc...

Preu: 145.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API