Dilluns, 22 de Juliol  |  70 Propietats 
|
Agència de la Propietat Immobiliària
Finques Núria és una empresa comercial catalana que es dedica a la intermediació immobiliària des de fa més de 30 anys. És especialista en la comercialització de tot tipus d'immobles en venda o lloguer i de conjunts immobiliaris de nova construcció. L'experiència assolida amb el temps juntament amb una bona i constant formació del nostre equip, ha estat clau per aconseguir un bon posicionament de l'empresa dins el sector immobiliari de la comarca.

Els serveis que oferim són:

Àrea Immobiliària - Especialistes en la comercialització de tot tipus d'immobles en venda i lloguer i conjunts immobiliaris de nova construcció, inversió i gestió patrimonial, subhastes immobiliàries i comercialització de sòl en totes les modalitats. Personal amb formació tècnica i comercial.

Àrea d'Administració i Lloguers - Gestió i administració d'immobles amb aplicació del programa SIMV, contractes d'arrendaments, informes de solvència, constitució de fiances, assegurances de tot tipus i en especial de rendes de lloguer i despeses de desnonament. Servei de Gestoria On-line de tot tipus de tràmits en registres i organismes públics.

Gestió Immobiliària - Recerca de productes, consultoria i estudis urbanístics, consellers immobiliaris, confecció de documents amb assessorament jurídic-fiscal-urbanístic, taxacions-valoracions i peritacions judicials, tramitació de cèdul.les d'habitabilitat, certificats de primera ocupació, servei hipotecari especialitzat i tramitació d'ajudes oficials.

Truqui o vingui a veure'ns, l'assessorarem sense cap compromís!
Informació a l'usuari: Vostè està connectat a un portal immobiliari on només hi trobarà ofertes vigents que Finques Núria disposa per a la seva comercialització. Gràcies per visitar-nos!
   
Finques Núria
C/. Doma, 6
08530 La Garriga
Tel. 93.860.50.57 / 53.05
Fax 93.860.50.57
central@finquesnuria.com

Horari Comercial
Matí de 9:30h a 14h
Tarda de 17h a 20:30h
Dissabtes de 10h a 14h
   
YouTube   Facebook   Twitter   Blogspot  
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API