Dissabte, 20 d'Abril  |  78 Propietats 
| | | |
CASES MODUL.LARS - PER CONSTRUÏR ARREU DE CATALUNYA
Ref. 0016
Tipus Immoble: Casa
Població: La Garriga
Zona: On vulguis

Descripció:

Cases Modul.lars són habitatges moderns, confortables, càlids, acollidors, de ràpida execució, amb garantia de màxima qualitat en materials, en acabats, en aïllaments acústics i tèrmics i amb un import d’obra tancat abans de començar. Cases de diferents mides des de 56 m2., 88 m2., 102 m2., 121 m2. i 150 m2. construïts a preus molt més econòmics i assequibles.
Els nostres habitatges compleixen: amb El Codi Tècnic de l’Edificació, El Decret d’Habitabilitat de la Generalitat de Catalunya i El Decret d’Ecoeficiència dels edificis. El Preu és des de. El preu no inclou parcel.la.

Memòria Qualitats:

Estructura:Composta per caixes estructurals de perfils metàl·lics en acer qualitat S275JR soldats, tractats superficialment contra la corrosió i protegits al foc.
Coberta: Coberta aïllada acústica i tèrmicament.
Façana exterior: Façana ventilada de gruix total 22 cm, amb plaques de nucli fenòlic estratificades d’alta pressió, amb recobriment acrílic. Doble aïllament, exterior i interior. Acabat interior de doble placa de guix laminat.
Envans: Envans interiors de plaques de guix laminat amb aïllament de manta mineral.
Cel ras: Cel ras de plaques de guix laminat amb aïllament de llana mineral.
Paviments: Gres porcel·lànic en cuina, safareig i banys...
....cliqueu a la fitxa de la casa mostra de sota la pàgina....

Preu: 79.500 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API