Divendres, 29 de Març  |  84 Propietats 
| | | |
CAP SA SAL, COMPLEX RESIDENCIAL DE LUXE A BEGUR - APARTAMENTS EN LLOGUER DE TEMPORADA I VENDA
Ref. 0003
Tipus Immoble: Pis
Població: Begur
Zona: Complex Cap Sa Sal

Descripció:

L´Edifici Cap Sa Sal és una de les construccions més emblemàtiques de tota la Costa Brava. Situat a només 4 km. del centre de la població de Begur, es troba envoltat per un entorn natural amb un paisatge típic del mediterrani i cales com la de Sa Riera, Aiguafreda, Sa Tuna...Va ser inaugurat el 1962 com el Gran Hotel Cap Sa Sal i anys més tard va ser reconvertit en un Edifici Residencial amb apartaments singulars, amb elegants i majestuoses estàncies, sales i salons, biblioteca, mini-golf, platja privada, piscina panoràmica d´aigua salada amb cascada, embarcader i grans zones comunitaries bellament ajardinades (23.181 m2.). També disposa d´una zona especial destinada aparcament privat.

Memòria Qualitats:

A l´estiu s´hi organitzen diverses activitats tan per grans com petits, amb sessions de jazz, Havaneres al capvespre amb ron cremat a la piscina del complex, festes per a petits... El complex disposa de servei permanent de seguretat amb accés restringit, servei de boies amb trasllat a l´embarcació i servei de consergeria. Les vistes panoràmiques sobre el mar que ofereix el complex des de quasi qualsevol punt, tan de dia com de nit no deixen indiferent a ningú.

Preu: Consultar

Propietats Disponibles:

Referència Habitacions Sup. Construïda Sup. Total Disponible
APARTAMENT COMPLETAMENT EQUIPAT I MOBLAT PER TEMPORADA I CAPS DE SETMANA 3 80 110 Si
 
   
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API