Dijous, 30 de Juny  |  77 Propietats 
| | | |
EN LLOGUER - EDIFICI D'HABITATGES NOUS AMB TERRASSES AL CENTRE LA GARRIGA
Ref. 0098
Tipus Immoble: Apartament
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

Edifici nou amb vàris habitatges en lloguer, amb places d'aparcament grans, trasters i amb acabats d'alta qualitat, banys, cuines, tancaments exteriors, sistema de climatització per aerotèrmia d'alta eficiència energètica, cuines Office i tancades, amb ascensor, vistes panoràmiques i tots molts sol.leïats. El Preu és des de 820.-€ i inclou tot (Lloguer, plaça d'aparcament, traster, comunitat, taxa deixalles). Consulteu condicions i disponibilitat. Els metres quadrats també és des de.

Memòria Qualitats:

Acabats d'alta qualitat en terres, banys, cuines, tancaments exteriors, sistema de climatització per aerotèrmia d'alta eficiència energètica.

Preu: 820 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API