Diumenge, 1 d'Octubre  |  75 Propietats 
| | | |
RESIDENCIAL VINYALS - COMPLEX RESIDENCIAL D´HABITATGES D´OBRA NOVA - A TOCAR EL CENTRE DE LA GARRIGA
Ref. 0094
Tipus Immoble: Pis
Població: La Garriga
Zona: Centre

Descripció:

TOT VENUT, PERÒ SI VOLS, APUNTA´T A LA LLISTA PER SI TENIM ALGUNA BAIXA!
Excel.lent promoció d´obra nova amb vivendes grans i gran zona comunitària amb piscina d´aigua salina i zona descans. Vivendes 100% exteriors, ben orientades, de 2-3 habitacions amb totes les habitacions grans, 2 banys, cuines obertes o tancades, balcons amples o terrasses, dúplex amb estudi i a 5 minuts a peu del centre. Zona tranquila i molt residencial. Places d´aparcament i traster inclòs al preu. Pisos apartament només pàrquing. Entrega setembre-octubre´22 aprox. Últims pisos, no te´ls perdis! El preu i els m2 és des de. Consulteu condicions i disponibilitat.

Memòria Qualitats:

Terres porcelànics a escollir, cuines a escollir, tancaments d´alumini amb vidre de baixes emisions, sistema de climatització d´alta eficiència energètica, trasters amb llum de la mateixa vivenda preparats per a futures connexions-recàrregues per a cotxes elèctrics...

Preu: 185.000 €

Financiació:
Import Hipoteca:  
Plaç:  
Interès:  
Vull rebre més informació:
Nom:*   
Població:*   
Telèfon:*   
Email:*   
Vull Saber:*   
 
NOTA IMPORTANT: La direcció facultativa de l'obra es reserva la possibilitat d'introduïr canvis o modificacions en alguns materials utilitzats en la construcció d'aquests habitatges per imperatius tècnics, legals o comercials, i mantenint en qualsevol cas una qualitat equivalent o superior. Aquesta informació s'enten només a afectes comercials i no contractuals i no constitueix cap tipus de document contractual.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API