Dijous, 18 d'Abril  |  79 Propietats 
|
   Finques Núria - Video Promocional de La Garriga
   
Situada al bell mig de la comarca del Vallès Oriental, a la falda sud del massís del Montseny i sota l’atenta mirada del turó de Tagamanent, la Garriga contempla i viu el pas del temps des d’èpoques molt antigues. Coneixedors dels grans beneficis de les aigües termals, els romans trobaren a la Garriga un indret de gran qualitat on construïren un assentament per a persones de les classes benestants de l’època.

Amb el pas dels segles, la societat ha anat deixant testimonis arquitectònics de gran valor, i que han anat marcant l’evolució de la vida al poble i el pas de l’activitat humana del món rural a la industrialització, que ha trobat en el moble i la manufactura d’embotits dos elements identitaris de la Garriga. El pas de segle entre el XIX i el XX van portar el turisme d’estiueig i les grans cases i construccions modernistes, principalment de la ma de l’arquitecte Raspall. A aquest fet hi va contribuir en gran mesura les aigües termals que corren sota el municipi, que han dotat els dos balnearis existents i la font coneguda com a pou calent.

La Garriga és un poble viu i actiu, amb ganes de conèixer gent i de créixer. Les festes populars hi són presents al llarg de l’any, que té com a principal manifestació la festivitat del Corpus i les catifes florals, elaborades pels veïns i veïnes de forma artesanal. L’activitat musical, que ha donat noms com Josep Sancho Marraco o Manuel Blancafort, és un altre element cultural de pes a la Garriga. Un cor centenari i fins a set formacions corals diferents donen testimoni d’aquest fet. També el teatre és ben present a la vida social, amb diferents companyies de teatre amateur i una programació estable a l’emblemàtic teatre El Patronat. Tanmateix, el passat més recent ha deixat elements recuperats per mantenir viva la memòria tràgica de la Guerra Civil i la memòria dels que hi van perdre la vida. Un poble sensible que no perd els seus orígens ni la seva identitat catalana.

De sempre la Garriga ha estat equivalent de qualitat de vida. Una qualitat de vida que ha estat forjada amb el pas del temps per les persones que hi han nascut i també de les persones que han vist a la Garriga el lloc ideal per establir-hi la residència, i que el propi tarannà acollidor del municipi ha facilitat la seva plena integració. Un poble de bona gent que vol que us hi sentiu a casa, que gaudiu de tot el que tenim per oferir.

Si esteu pensant en venir a viure a la Garriga, comenceu per venir a visitar Finques Núria, una empresa familiar amb més de 35 anys d’experiència al sector immobiliari a la comarca. Us ajudarem a aconseguir el millor habitatge per vosaltres. Som especialistes en obra nova residencial i també disposem d’una àmplia caretra d’habitatges de segona ma, tant de venda com de lloguer.

La Garriga és i ha estat de sempre un poble molt viu comercialment. Si teniu la idea encertada de posar-hi un negoci o empresa, també us podrem ajudar connectant-vos a finquesnúria.com i visitant la secció especial destinada a activitats.

Visiteu finquesnuria.com i comenceu amb bon peu.

Us hi esperem.
 
© 2005-2021 Finques Núria. C/ Doma, 6. 08530 La Garriga. Tel / Fax +34 93.860.50.57. Mob +34 600.44.78.28
Tots els drets reservats - Avís legal - Protecció de dades - Codi Deontològic API